Op de zwarte lijst maar wel eigenaar?

Sta je op de zwarte lijst en ben je eigenaar van een woning of een stuk grond? Dan heb je toch nog een beperkt aantal mogelijkheden om een lening aan te gaan.

Niet elke bank of kredietverstrekker zal je nog een lening geven. Ben je eigenaar van een onroerend goed (een stuk grond of een woning)? Er zijn kredietmakelaars die zich daarin hebben gespecialiseerd en toch bereid zijn om je dossier in detail te bekijken.

We wijzen er graag op dat een lening aangaan in deze situatie geen lichtzinnige beslissing mag zijn. Wij geven op onze website een overzicht van de verschillende mogelijkheden die mensen hebben om te lenen. Wij moedigen daarmee niemand aan om lichtzinnig leningen af te sluiten. Wij geven mensen neutrale informatie over wat er wettelijk mogelijk is.

De zogenaamde lening op afbetaling met hypothecaire waarborg is bij wet geregeld. In het kader van een volledig overzicht vermelden wij deze op onze website die gaat over alle aspecten van geld lenen. Een lening moet altijd goed worden overwogen en is geen lichtzinnige beslissing. Geld lenen kost ook geld. Een lening is niet gratis.