Snel geld nodig

Niemand heeft een glazen bol. Er kunnen zich altijd onverwacht omstandigheden aandienen waardoor U snel geld nodig hebt. U kan dan onder nul gaan op uw zichtrekening of gebruik maken van een kredietkaart. U betaalt daarop heel wat interesten. Het is dus te overwegen om een persoonlijke lening aan te vragen als u snel geld nodig hebt. Lees er meer over in dit artikel.

Snel geld via uw zichtrekening?

  • Het lijkt natuurlijk heel gemakkelijk. U staat voor een grote uitgave en U gaat onder nul op uw zichtrekening. We weten allemaal dat zichtrekeningen zeer weinig opbrengen als u er geld op zet. Maar weet u ook dat het heel kostelijk is om onder nul te gaan op uw zichtrekening?
  • Even in het rood gaan als u snel geld nodig hebt is te doen als het maar voor enkele dagen is. Voor een aankoop of een grote uitgave is het veel minder interessant. Het is voor veel mensen moeilijk om er weer  bovenop te geraken. Als u dan plots de officiële vraag krijgt van uw bank om het negatief saldo aan te zuiveren wordt de situatie er niet beter op.
  • U kiest dan beter voor een weloverwogen persoonlijke lening. Een persoonlijk lening heeft drie grote voordelen ten opzichte van in het rood gaat bij de bank. Deze bespreken we hieronder.

Snel geld nodig: persoonlijke lening

Staat U voor een grote uitgave die u beter maandelijks terugbetaald? Dan is het beter om te kiezen voor een persoonlijke lening. Dit is interessanter dan onder nul te gaan op uw bankrekening.

  • Een persoonlijke lening is een weloverwogen beslissing. Wanneer u een persoonlijke lening aanvraagt omdat u snel geld nodig hebt zal u niet meer lenen dan u nodig hebt. Wanneer u in het rood gaat bij de bank bestaat het gevaar dat u meer afhaalt dan u nodig hebt.
  • Met een persoonlijke lening is er een duidelijk afbetalingsplan. U weet van in het begin waar U aan toe bent. U weet hoeveel u elke maand zal terugbetalen en u weet hoelang u moet terugbetalen. U komt dus niet voor plotse verrassingen te staan.
  • In het rood gaan bij de bank kost meestal meer aan intresten dan een goede persoonlijke lening. De zogenaamde debetrente die banken aanrekenen bij een negatief saldo zit vaak rond de 15%, een pak meer dan wat u betaalt voor een persoonlijke lening.

Snel geld nodig?

De Online Kredietmakelaar behandelt uw dossier snel en discreet. Uw vragen en online kredietaanvragen via deze website worden met voorrang behandeld. Hebt u snel geld nodig? Contacteer de online kredietspecialist voor een persoonlijke lening en u krijgt snel antwoord!


Vind met een paar klikken de juiste lening!

geldlenenblog6

Gebruik onze snelle zoekmodule en vind de juiste lening.
klik hier