Online kredietaanvraag

Een online kredietaanvraag is de handigste manier om op een vlotte manier een lening te krijgen. Zeker voor een persoonlijke lening op afbetaling, verbouwingslening, autokrediet of andere lening voor alle doeleinden. Je geeft alle nodige gegevens in via de website. Eerst wordt nagekeken of alles goed is ingevuld. Daarna wordt je online kredietaanvraag bekeken door een kredietspecialist.

Hoe doe je een online kredietaanvraag?

Om je dossier te kunnen beoordelen heeft de kredietverstrekker wel wat gegevens van je nodig. Soms denken mensen dat je een online kredietaanvraag kan doen door alleen maar je naam en adres door te sturen. Dat is natuurlijk niet het geval. Je moet altijd alle gegevens doorsturen, of het nu gaat om een aanvraag voor een nieuwe lening of om een bestaande lening te herzien.

Je kan eventueel eerst een online kredietsimulatie doen. Heb je nog een aantal concrete vragen aangaande je dossier kan je best voorafgaand even contact opnemen. Daarvoor hoef je nog geen volledige online kredietaanvraag in te dienen. Misschien stel je jezelf wel de vraag “Kan ik een lening krijgen?”. Als je al verschillende leningen lopen hebt of een vermelding op de zwarte lijst hebt gehad kan het moeilijker zijn om een lening te kunnen krijgen. Je neemt dan zoals gezegd best even contact op om voorafgaand je dossier te bespreken. Wie geweigerd is bij de bank doet er best aan om dit zo eerlijk en duidelijk mogelijk door te geven.

  • Een online kredietaanvraag doen gebeurt via een invulformulier. Je zorgt er best voor dat je alle nodige gegevens bij de hand hebt. Eerst worden de persoonsgegevens gevraagd, zoals naam, adres, geboortedatum, identiteitskaart- en rijksregisternummer. Heb je ook een wettelijke partner? Dan moeten de gegevens van deze persoon ook worden ingegeven.
  • Daarna komt het inkomen aan de beurt. Bij een online kredietaanvraag is het belangrijk om eerlijk en volledig het inkomen in te vullen. Vul alle inkomsten in die je hebt, ook al zullen sommigen niet meespelen in de berekening van het bedrag dat je wilt lenen. Het is belangrijk dat de kredietverantwoordelijke die je dossier beoordeeld een duidelijk beeld krijgt van je inkomen.
  • Naast het inkomen geef je ook je maandelijkse lasten door. Heb je een maandelijkse huur of een hypotheek? Welke leningen heb je nog lopen? Zijn er de andere maandelijkse lasten zoals bijvoorbeeld alimentatie?

Dit zijn de voornaamste gegevens die worden gevraagd bij de online kredietaanvraag. Zijn er nog onduidelijkheden of zijn er zaken die niet of onvolledig zijn ingevuld word je vanzelfsprekend gecontacteerd.


Vind met een paar klikken de juiste lening!

geldlenenblog6

Gebruik onze snelle zoekmodule en vind de juiste lening.
klik hier