Online krediet simulatie

U wilt een lening afsluiten? Dan begint u best met een online krediet simulatie. We maken met zijn allen meer en meer gebruik van het internet. Het gaat snel, het is gemakkelijk en u moet zich niet verplaatsen. U spaart dus tijd en geld. Ook wie op zoek is naar een krediet doet dit meer en meer vanachter de computer. Het is discreet en met een online krediet simulatie weet u snel waar u aan toe bent.

Om het maandbedrag van een lening te kunnen berekenen zijn er drie elementen die een rol spelen.

  • Over welk krediet gaat het? Het is in principe mogelijk om een online krediet simulatie uit te voeren voor elk type lening. De intrestvoet van een persoonlijke lening is anders dan van bijvoorbeeld een woonkrediet of een verbouwingslening. U kan een volledig nieuwe lening afsluiten of uitstaande lening laten herzien.
  • Wat is de looptijd van de lening? Er zijn voor elk krediet vastgelegde minimum en maximum looptijden. U kan binnen deze grenzen de looptijd kiezen die u wenst.
  • Wat is het bedrag van de lening? Dit is uiteraard het vertrekpunt van de berekening.

Het is bijna niet mogelijk om het juiste maandbedrag manueel uit te rekenen. De formule hiervoor is behoorlijk ingewikkeld. U moet al goed op de hoogte zijn van financiële wiskunde om de juiste oplossing te vinden. Gelukkig is er het internet! Met een handig online krediet simulatie programma kan u snel en gemakkelijk een beeld krijgen van de maandelijkse maandlast.

En wat na de online krediet simulatie?

Een online krediet simulatie is de eerste stap. U weet dan alvast wat u eventueel zal betalen per maand. U weet natuurlijk absoluut nog niet of het krediet goedgekeurd zal worden. Ook daarvoor hoeft u de deur niet uit! Met een online kredietspecialist krijgt u snel antwoord. Ook wanneer u geweigerd bent bij uw eigen bank zijn er online vaak nog wel mogelijkheden, ook voor wie op de zwarte lijst staat en een eigendom heeft.


Vind met een paar klikken de juiste lening!

geldlenenblog6

Gebruik onze snelle zoekmodule en vind de juiste lening.
klik hier