Lenen voor een motorhome

Een motorhome is een huis op wielen en kost wel wat geld. De gemiddelde prijs van een nieuwe motorhome of mobilhome bedraagt al snel zo’n 55.000 euro. Ook de prijzen voor een tweedehands motorhome liggen een stuk hoger dan voor een auto. Lenen voor een motorhome doet U daarom best met een specifieke motorhomefinanciering. Dit is interessanter dan een gewone autolening.

De aankoop van een auto gebeurt in heel veel gevallen met een lening op 60 maand of minder. Het maandbedrag past binnen de meeste mensen hun budget. Een motorhome kost heel wat meer. De gemiddelde prijs voor een nieuw motorhome zit al snel boven de 50.000 euro. Lenen voor een motorhome op 60 maanden is voor de meesten onder ons niet haalbaar. De aflossing zou al snel 1.000 euro en meer bedragen. Daarom zijn sommige financieringsinstellingen op de proppen gekomen met een aangepaste lening voor wie geld wil lenen voor een motorhome.

Geld lenen voor een motorhome

Wenst u te lenen voor een motorhome? Kies dan voor een aangepaste lening voor motorhomes of mobilhomes. Met deze lening op maat kan u geld lenen op een langere periode. Het is mogelijk om op 84 of 120 maanden terug te betalen. Zo blijft de motorhome betaalbaar.

U kan zich de vraag stellen of het verantwoord is om te lenen voor een motorhome op zeven of tien jaar. Wij vroegen het aan een motorhomeverkoper. Zijn antwoord: “Toch wel, de meeste motorhomereizigers doen dit. En daar is een goede reden voor. Een motorhome houdt veel beter zijn waarde dan een personenwagen. Na zeven jaar zit een motorhome gemiddeld nog op de helft van zijn aankoopprijs. Omdat de zwerfwagen dus goed zijn waarde blijft behouden is het perfect mogelijk om op een langere periode te lenen voor een motorhome. Het risico blijft beperkt omdat de motorhome op elk moment kan doorverkocht worden aan een goede prijs”

Een specialist in motorhomefinancieringen

Niet alle banken en kredietverleners zijn gespecialiseerd in motorhomefinancieringen. Om uw kredietaanvraag  juist te kunnen inschatten is het net belangrijk dat de dossierverantwoordelijke weet hoe goed een motorhome zijn waarde houdt. Een lening voor een dure auto van 60.000 euro is iets totaal anders dan lenen voor een motorhome van dezelfde waarde. En daarmee wordt niet altijd rekening gehouden.

Wilt u lenen voor een motorhome aan de beste voorwaarden? Praat dan eens met een specialist ter zake. Zo bent u zeker van de allerbeste zaak.


Vind met een paar klikken de juiste lening!

geldlenenblog6

Gebruik onze snelle zoekmodule en vind de juiste lening.
klik hier