Geweigerd bij de bank

Je hebt een leningsaanvraag ingediend maar je bent geweigerd bij de bank? Er zijn nog andere mogelijkheden om geld te lenen. Wat er kan en wat niet hangt natuurlijk af van je situatie, je inkomen en lopende leningen. Kan je toch nog een lening krijgen? Het is eerst en vooral belangrijk om te weten waarom de aanvraag werd geweigerd. Lees er alles over in dit artikel.

Leuk is natuurlijk anders. Je doen een leningsaanvraag bij je eigen bank of een andere bank bij je in de buurt. Je kijk uit naar het resultaat. En dan krijg je het slecht nieuws: je bent geweigerd bij de bank. Wil de bank je geen lening geven maar sta je niet op de zwarte lijst? Dan kan je online op zoek gaan naar een andere kredietverstrekker. Elke kredietgever heeft immers zijn eigen manier om je dossier te bekijken. De ene maatschappij vindt misschien dat het te risicovol is om je een lening toe te staan. De andere maatschappij heeft een andere kijk op de zaak en keurt je aanvraag toch goed. Het is dus niet omdat je bent geweigerd bij de bank of een bepaalde financieringsinstelling dat het daarom volledig onmogelijk is om elders een lening te krijgen.

Geweigerd bij de bank – zwarte lijst

Op deze website vertellen we je geen sprookjes. Ben je geweigerd bij de bank omdat je op de zwarte lijst staat? Dan kan je inderdaad geen lening meer krijgen – tenzij je een eigendom hebt.
Als je geen eigenaar bent zal je bij elke bank en kredietgever een negatief antwoord krijgen. De zwarte lijst dient om de andere kredietmaatschappijen te verwittigen dat je betalingsproblemen hebt of hebt gehad. Tegelijkertijd wordt vermeden dat je nog meer schulden maakt.
Ben je geweigerd bij de bank maar ben je eigenaar? Dan zijn er nog een beperkt aantal kredietaanbieders die je dossier in overweging kunnen overnemen. Het is dan belangrijk om je de vraag te stellen of een extra lening een oplossing is voor je problemen. Of leidt het er enkel toe dat je nog meer in de problemen komt?

Waar kan je terecht?

Ben je geweigerd bij de bank? Er zijn nog een beperkt aantal mogelijkheden om een lening te krijgen.


Vind met een paar klikken de juiste lening!

geldlenenblog6

Gebruik onze snelle zoekmodule en vind de juiste lening.
klik hier