Sparen in plaats van lenen

Je kan lenen via een bank of een lening krijgen via een privépersoon maar er is ook nog een andere mogelijkheid. Je kan ook overwegen om je uitgave of aankoop nog even uit te stellen en ondertussen te sparen. Dit is uiteraard niet voor iedereen mogelijk, maar alle beetjes kunnen helpen. Slaag je er niet in om het volledige bedrag bij elkaar te sparen kan je misschien wel al een voorschot bij elkaar sparen. Dit heeft alvast enkele voordelen:

  1. Je doet je uitgave meer doordacht. Als je de tijd neemt om een deeltje te sparen zal je je misschien gaan afvragen of die uitgave of aankoop wel echt nodig is.
  2. Als je een voorschot kan geven verlaag je het bedrag van de lening. Daarmee verlaag je ook meteen het bedrag van de maandelijkse terugbetaling. De lening past daarmee gemakkelijker in je budget.
  3. Een lening wordt sneller aanvaard als je zelf een deel van de aankoop of uitgave kan betalen. Het feit dat je zelf een voorschot kan geven is een positieve factor in de beoordeling van je dossier. Geld lenen wordt daarmee vaak gemakkelijker.

Vind met een paar klikken de juiste lening!

beste hypothecaire lening

Gebruik onze snelle zoekmodule en vind de juiste lening.
klik hier