Geld lenen zwarte lijst met eigendom

We hebben heel wat bezoekers op onze website die met vragen zitten rond het thema zwarte lijst. Het is voor veel mensen niet duidelijk of je nog geld kan lenen als je op de zwarte lijst staat. Het antwoord is vrij eenvoudig. Enkel wie een eigendom heeft of ouders die een eigendom hebben maakt een kans. Geld lenen zwarte lijst met eigendom kan, maar moet goed overwogen worden.

Op geldlenenblog.be vind je artikelen met betrekking tot de meest courante vormen van lenen. Onder meer persoonlijke leningen, hypotheekleningen, renovatieleningen en autofinancieringen passeren de revue. We willen ook het onderwerp geld lenen voor wie op de zwarte lijst staat niet uit de weg gaan. Dat betekent niet dat we vinden dat er lichtzinnig mag worden omgesprongen met een thema als ‘geld lenen zwarte lijst met eigendom’.

  • Wie op de zwarte lijst staat is in gebreke gebleven met zijn betalingen. Dat is natuurlijk wel duidelijk. Maar er zijn veel verschillende redenen waarom mensen hun rekeningen niet kunnen betalen. Er is een groep mensen die zijn budget niet goed beheert en daardoor te snel, te veel en te ondoordacht gaat lenen. De zwarte lijst is dan eigenlijk een goede bescherming. Ze vermijdt dat mensen nog dieper in de schulden geraken.
  • Er zijn ook mensen die door tegenslagen hun schulden niet meer hebben kunnen afbetalen. Een ernstige ziekte of faillissement bijvoorbeeld. Wie dan geld nodig heeft kan overwegen om toch nog te lenen. Maar altijd van uit de idee dat de lening moet bijdragen tot de oplossing van een probleem. Niet om je problemen nog te verhogen.
  • Wie op de zwarte lijst staan en geld wil lenen moet dus in elk geval een eigendom als onderpand kunnen geven. De kredietgever wil immers zijn risico beperken. Wie geen eigenaar is en op de zwarte lijst staat kan om die reden geen verdere leningen meer krijgen.
  • De intrestvoet van dergelijke lening zal hoger zijn dan bijvoorbeeld een klassieke hypotheeklening of een autolening. Dit omdat het risico voor de kredietgever ook hoger is.

Geld lenen zwarte lijst met eigendom: waar kan je terecht?

Je kan niet bij alle banken terecht met een vraag als ‘geld lenen zwarte lijst met eigendom’. Er zijn een aantal kredietverstrekkers die zich hierop hebben toegelegd. Dit betekent niet dat deze kredieten lichtzinnig worden toegekend. Een kredietgever moet nagaan of een extra lening een deel van de oplossing is, of dat het de problemen van de schuldenaar alleen maar groter maakt.

Het is altijd een moeilijk onderwerp. We benadrukken dat je eerlijk en correct alle informatie moet doorgeven aan de kredietmakelaar. Alleen zo bestaan de kans dat je kan geld lenen. Denk ook goed na vooraleer je de beslissing neemt. Geld lenen zwarte lijst met eigendom is een belangrijke stap die je neemt.


Vind met een paar klikken de juiste lening!

geldlenenblog6

Gebruik onze snelle zoekmodule en vind de juiste lening.
klik hier