Geld lenen zonder bank

Als je op zoek bent om een lening af te sluiten zijn er tegenwoordig meerdere mogelijkheden. Traditioneel gingen de mensen vroeger gewoon naar een bankfiliaal in de buurt. Nu is dat helemaal anders. Geld lenen zonder bank is met de opkomst van het internet minstens even populair geworden. Er zijn goede redenen waarom mensen een lening aangaan zonder bank.

Waarom geld lenen zonder bank?

Als je op zoek bent om geld te lenen is het evident dat je verschillende banken en andere kredietgevers gaat vergelijken. En dan bedoelen we niet alleen de intrestvoeten of rentes van de verschillende partijen. Geld lenen zonder bank doen mensen vaak ook een andere reden.

  • Het is zo elke aanbieder van leningen zijn eigen voorwaarden stelt om een leningsaanvraag goed te keuren. Aan het uitlenen van geld zijn er voor de krdietverstrekkers risico’s verbonden. Er is altijd de mogelijkheid dat de schuldenaar niet of te laat terugbetaald.
  • Elke instelling gaat anders om met het risico. Er zijn banken die zich richten op de ‘gemakkelijke’ klanten. Tweeverdieners met een ruim inkomen, wat extra spaargeld op de rekening, een eigen woning en een stabiele job. Die krijgen behoorlijk gemakkelijk een akkoord van de bank.
  • Niet iedereen zit in zo’n luxepositie. Bij veel mensen is hun dossier niet zo rooskleurig. Geld lenen zonder bank is dan vaak de oplossing. Er zijn immers kredietgevers die zich hebben toegelegd op de meer risicovolle dossiers.
  • Lenen mag natuurlijk nooit lichtzinnig gebeuren. Het is belangrijk om bij jezelf na te gaan of je de lening zal kunnen terugbetalen. Een lening aangaan om in de problemen te komen is bepaald geen aanrader.
  • Geld lenen zonder bank geeft wel wat extra mogelijkheden voor wie eerst goed heeft nagedacht.Ook wie op de zwarte lijst staat en eigenaar is van een woning heeft zo nog een mogelijkheid om te lenen.
  • De intrestvoet of rente van de leningen zal dan misschien wat hoger zijn. Het is echter geruststellend om te weten dat de wetgever maximale intrestvoeten heeft vastgelegd. Als je in België via een officiële weg leent moet je nooit vrezen dat je woekerintresten zal moeten betalen.

Waar kan je geld lenen zonder bank?

De vlotste manier om je leningsaanvraag is te dienen is natuurlijk via het internet. Elke serieuze kredietgever of kredietmakelaar heeft ongetwijfeld een website. Op die website is het dan mogelijk om online je lening aan te vragen. Je geeft alle gegevens is en je weet behoorlijk snel of je lening is goedgekeurd. Geld lenen zonder bank geeft je niet alleen meer mogelijkheden. Je moet de deur niet uit voor je aanvraag, je moet geen afspraak maken en je wordt snel geholpen.


Vind met een paar klikken de juiste lening!

geldlenenblog6

Gebruik onze snelle zoekmodule en vind de juiste lening.
klik hier