Geld lenen voor een reis

We hebben allemaal wel eens de behoefte om er eens tussenuit te gaan. Een tijdje weg zijn om de batterijen eens goed op te laden. Je komt herboren terug en je bent klaar om er weer helemaal in te vliegen. Soms wil je budget even niet mee. Wist je dat heel veel mensen geld lenen voor een reis? Dit is dan wat we noemen een vakantielening of reislening.

Het komt wel eens voor dat er zich plots een aantrekkelijke uitstap aandient. Vrienden of familie vragen of je geen zin hebt om mee met hen op vakantie te vertrekken. Of je krijgt de kans om te profiteren van een mooie last minute aanbieding. Het is meer dan vervelend als je op zo’n moment de reisaanbieding naast je neer moet leggen.

Geld lenen voor een reis kan dat een mogelijke oplossing zijn. Deze zogenaamde vakantielening werd daarvoor in het leven geroepen. Je moet op reis kunnen gaan wanneer het past in je agenda. Als je portemonnee tijdelijk even tegenstribbelt kan je dan bij een kredietmakelaar terecht. Die bespreekt met jou de mogelijkheden om een lening af te sluiten voor bijvoorbeeld een weekend trip, een korte reis of zelfs een langere vakantie.

Geld lenen voor een reis – zonder gedoe

Klanten denken wel eens dat een vakantielening niets voor hen is. Ze denken dan dat er heel wat geloop en papierwerk aan te past komt. Je moet komen aandraven met offertes van reisbureaus of campings, je moet al duidelijk van vooraf aangeven naar welke bestemming je wilt gaan, enzovoort. Dit is helemaal niet het geval. Geld lenen voor een reis kan vlot via de website geregeld worden.

De meeste vakantieleningen worden gewoon online aangevraagd. Je kan zonder veel gedoe een vakantielening aanvragen via onze website. Je contacteert ons eerst via ons invulformulier. Wij mailen of bellen je en bespreken de mogelijkheden. Daarna wordt het krediet aangevraagd – daarvoor hebben we de inkomensgegevens en identiteitsgegevens nodig. Bij goedkeuring van het vakantiekrediet wordt het geld overgemaakt.

Voor welke reis kan je lenen?

Je kan geld lenen voor elke soort van vakantie. Je hoeft daarvoor niet aan een reisbureau te passeren. Enkele voorbeelden waarvoor deze lening kan worden gebruikt:

  • Weekend trip of citytrip
  • Vliegvakantie naar de zon
  • Last minute reis
  • Skivakantie
  • All-in reisformule
  • Een camping boeken
  • Een caravan of mobilhome huren
  • Een motorhome huren
  • Een verblijf aan de kust of in de Ardennen.

Je reislening snel geregeld

De vakantielening is dus een formule gemaakt voor zij die er eens tussenuit willen en op dit moment niet over het budget beschikken. Wil je geld lenen voor een reis?


Vind met een paar klikken de juiste lening!

geldlenenblog6

Gebruik onze snelle zoekmodule en vind de juiste lening.
klik hier